Get Adobe Flash player

Paklenica, 21. in 22. maj 2016

V maju smo se potepali po Nacionalnem parku Paklenica, ki leži v južnem Velebitu. Prvi dan smo najprej premagali deročo Paklenico in priplezali na Anića kuk – 712m. Naslednji dan smo vsak po svoje uživali. Prva skupina planincev smo osvojili Crni vrh – 1110m, ki leži v osrčju parka in doumeli razsežnost parka Paklenica. Druga skupina planincev se je podala do cilja Manita peć, nekateri pa so raziskovali Paklenico in Starigrad na bolj turističen način. Vsi pa smo pod vodstvom Tomaža iz PD Vinska gora in naših vodnikov lepo praznovali 15. rojstni dan našega društva, saj smo imeli čudovito vreme in dobro družbo.

Nekaj utrinkov smo prispevali Tomaž Kumer, Janez Okrožnik in Ana Žužek

Fotografije iz pohoda si lahko ogledate v galeriji slik (klik)

Comments are closed.

Obvestila


Razpis za volitve organov Planinskega društva Dobrna


Zaključek projekta označitve Kačjega gradu in promocijski materiali


Planinska oprema

PD Dobrna ima nekaj varovalne opreme, katero si lahko člani PD s plačano članarino brezplačno izposodijo po predhodnem dogovoru z vodnikom, ki varovalno opremo hrani. Vodnik bo člana PD tudi poučil o varni in primerni uporabi opreme. Čas brezplačne izposoje je do 7 dni.

Seznam planinske oprema(klik)


URADNE URE
Uradne ure društva so vsako prvo sredo v mesecu od 19. do 20. ure v društvenih prostorih, Dobrna 1a (prizidek OŠ Dobrna).


ČLANARINA
Članarino lahko poravnate z UPN obrazcem na naš transakcijski račun. Obrazec dobite na občnem zboru, v društveni pisarni v času uradnih ur, ali pri Ani Žužek po predhodnem dogovoru na tel. 031 – 789 – 630.