Get Adobe Flash player

Nočni pohod na Paški Kozjak, 3. junij 2016

Letošnje leto je v našem društvu leto jubilejev. Po praznovanju 15. letnice društva smo ta petek praznovali še 20. Nočni pohod na Paški Kozjak.

Pohod, ki se je pričel pred občinsko stavbo na Dobrni sprva ni obetal nič posebnega. Potem pa so se presenečenja stopnjevala z vsakim prehojenim korakom.
Sladkali smo se s češnjami in sladkarijami, moč smo iskali v kratkih požirkih aperitivov, se v koči okrepčali z okusno enolončnico, uživali ob dobri glasbi, med plesom na tleh pustili nekaj blata, za konec pa še zvrnili kozarček modre frankinje.

Za presenečenja v imenu pohodnikov vsem organizatorjem iskrena hvala.

Planinski pozdrav, Ana

Nekaj utrinkov nam je poslal Slavko Pečnik

Fotografije iz pohoda si lahko ogledate v galeriji slik (klik)

Comments are closed.

Obvestila


Razpis za volitve organov Planinskega društva Dobrna


Zaključek projekta označitve Kačjega gradu in promocijski materiali


Planinska oprema

PD Dobrna ima nekaj varovalne opreme, katero si lahko člani PD s plačano članarino brezplačno izposodijo po predhodnem dogovoru z vodnikom, ki varovalno opremo hrani. Vodnik bo člana PD tudi poučil o varni in primerni uporabi opreme. Čas brezplačne izposoje je do 7 dni.

Seznam planinske oprema(klik)


URADNE URE
Uradne ure društva so vsako prvo sredo v mesecu od 19. do 20. ure v društvenih prostorih, Dobrna 1a (prizidek OŠ Dobrna).


ČLANARINA
Članarino lahko poravnate z UPN obrazcem na naš transakcijski račun. Obrazec dobite na občnem zboru, v društveni pisarni v času uradnih ur, ali pri Ani Žužek po predhodnem dogovoru na tel. 031 – 789 – 630.